Echipa

Monika Gross
Director de studii


Monika a absolvit facultatea de Litere a Universităţii de Vest Timişoara în 1996, după care şi-a început cariera de profesoară de engleză şi germană, predatul devenind pentru ea mai mult decât o profesie. Ea este şi iniţiatoarea cluburilor de conversaţie.

2000 –CELTA Certificate – Vilnius, Lituania
2001 –CPE Certificate
2002 – Cambridge Oral Examiner

Anna Lopes
Profesoară de engleză şi română pentru străini


Anna a terminat facultatea de Litere, secția engleză-română, după care timp de 2 ani şi-a continuat studiile în Marea Britanie, la Edinburgh şi Londra, unde a urmat cursuri de metodică în predarea limbii engleze ca limbă străină şi a obţinut Certificatul Internaţional TESOL.
Ca profesoară de engleză lucrează din anul 2001, specializându-se în cursurile de pregatire pentru examenele Cambridge și LCCI.
2001 – TESOL Certificate, Londra
2004 – CPE Certificate
2008 – Cambridge Oral Examiner

Mirela Păulişan
Profesoară de engleză şi română pentru străini


Mirela este profesoară din echipa ExamPlus cu cea mai bogată experiență în predarea de limbi straine pentru cei mici și foarte tineri, ea fiind timp de mulți ani coordonatoarea departamentului pentru copii și adolescenți. Ea predă și cursuri pentru adulți, one-to-one și la companii.

Loredana Bercuci
Profesoară de germană şi engleză


Loredana a terminat facultatea de Litere a Universității de Vest din Timișoara, specializarea engleză-germană, după care a urmat cursurile masteratului de Studii Americane. S-a specializat in străinătate, urmând cusurile facultăților din Köln, Berlin și Freiburg. Predă engleză și germană din anul 2010. Este pasionată de literatură și de cultura populară americană.

Gabriela Adam
Profesoară de engleză


Gabriela – profesoară de limba engleză cu experiență didactică națională și internațională, atât în predarea englezei generale cât și în pregătirea pentru examene University of Michigan și University of Cambridge
2008 – Certificate of Proficiency in English – ECPE – University of Michigan
2009 – CELTA Certificate

Sosdean Luminita
Profesoara de franceza

Sodean Luminita este profesor titular de limba franceza si romana in Timisoara din 2003; formator de la limba franceza si romana din 2008; traducator si interpret de limba franceza din 2002. Colaborator cu firme de prestigiu din Timisoara (Alcatel-Lucent, Atos, Contitech, Forest and Biomass) din 2008.

„Ador ceea ce fac, imi place sa lucrez cu adultii, dar in aceeasi masura si cu cei mici.”

Felicia Catargiu
Asistent relaţii cu publicul


Felicia a absolvit în anul 2009 Facultatea de Economie și de Administrare Afacerilor din Timișoara, specializarea Finanțe- Bănci și master în Finanțe și Strategiile Financiare ale Companiilor. De atunci a participat la organizarea cursurilor de formare profesională pentru oamenii din diferite domenii.

Lăcrămioara Stremţan
Director de marketing


Lăcrămioara a studiat informatica și a activat în IT vreme de mulți ani. Experiența în domeniu a ajutat-o să învețe să gândească structurat, să fie deschisă la nou și să se adapteze repede. Calitățile îi sunt de un real folos în poziția ei de identificare a nevoilor pieței și de promovare a centrului ExamPlus.

Aniea Pop
Director


Aniea a absolvit Facultatea de Studii Economice din Cluj-Napoca. Are o bogată experiență managerială, peste 20 de ani iar domeniile de activitate abordate cu succes sunt variate.
A acceptat o provocare nouă care pentru ea înseamnă nu numai dorința de autodepășire ci și dorința de a construi în permanență ceva nou.
Iubește oamenii, pădurea și izvoarele, florile și animalele… natura cu tot ce e frumos în ea, iubește viata.